ЖИТТЄВІ КРЕДО: "Не кажи світові про те, що ти хочеш зробити- покажи, як ти робиш“; "Любіть роботу, яку ви виконуєте, і тоді жодного дня у вас не буде робочого"

середа, 27 березня 2024 р.

Екскурсія до Інституту геодезії Національного університету "Львівська політехніка"

"Навчання – це світло, що засвічує шлях до майбутнього. Діти-це зорі, що навчають нас бачити далі"
25 березня 2024р. колектив викладачів циклової комісії геодезичних та економічних дисциплін спільно зі студентами 3-4 курсів спеціальності 193 Геодезія та землеустрій нашого коледжу завітали до Інституту геодезії Національного університету «Львівська політехніка».
Незабутня екскурсія музеєм Астрономічної обсерваторії та вид на панораму Львова (яка, до речі, відкривається тільки тим, хто вивчає геодезію ), провели корисні заняття в навчальних лабораторіях кафедри фотограмметрії та геоінформатики, попрацювали з найсучаснішим лазерним 3D сканером фірми Trimble завдяки викладацькому колективу кафедри вищої геодезії та астрономії, а також наживо побачили, де розташована перманентна GNSS-станція SULP.
Також студенти ознайомилися з освітньо-професійними програмами спеціальності 193 Геодезія та землеустрій та умовами вступу до НУ «Львівська політехніка».
Дякуємо професорсько-викладацькому складу Інституту геодезії НУ «Львівська політехніка» за гостинний прийом!

Немає коментарів:

Дописати коментар