ЖИТТЄВІ КРЕДО: "Не кажи світові про те, що ти хочеш зробити- покажи, як ти робиш“; "Любіть роботу, яку ви виконуєте, і тоді жодного дня у вас не буде робочого"

понеділок, 20 червня 2022 р.

Виставка-огляд дидактичних та науково-методичних розробок викладачів ЛФКБАД «Педагогічні барви-2022»

Навіть найпродуманіша методична робота
не буде результативною, якщо педагог
не прагне до самовдосконалення.

Non progredi - est regredi.
(Не йти вперед - означає йти назад)

Педагогічні та науково-педагогічні працівники
зобов’язані постійно підвищувати свій професійний
і загальнокультурний рівні та педагогічну майстерність,
забезпечувати безперервний професійний розвиток.
(ст. 62 ЗУ «Про фахову передвищу освіту»)

    Професія педагога надзвичайно складна та вимоглива (найперше до самого себе!), адже тільки завдяки наполегливій праці, інтересові, осягненню нових технологій та ідей викладачі України сьогодні забезпечують високий рівень освіти. Щоб вивчити та поширити інноваційні педагогічні практики, підвищити ефективність організації та управління освітнім процесом, забезпечити якість підготовки фахівців, сприяти зростанню професійної майстерності викладачі нашого ЗФПО постійно беруть участь у написанні методичних робіт, які стають цінними доробками для розвитку передвищої фахової освіти. 
    Відповідно до плану роботи методичного кабінету 2021/2022 н. р. сьогодні в нашому закладі відбулася щорічна виставка-огляд дидактичних та науково-методичних розробок викладачів «ПЕДАГОГІЧНІ БАРВИ-2022». 
    Мета заходу - показ науково-методичних, навчальних та практичних напрацювань педагогів, пропаганда їх творчих досягнень в освітньому процесі та професійній діяльності. Традиційно викладачі представили напрацювання із загальноосвітньої та фахової підготовки: навчальну і виховну роботу, наукові видання, методичні посібники, методичні рекомендації з викладання навчальних дисциплін, сучасне навчально-методичне, технологічне забезпечення освітнього процесу, перспективний досвід управлінської діяльності тощо. 
    До виставки були задіяні всі циклові комісії нашого закладу. Такий захід сприяє професійній самореалізації освітян і вкотре показує, що наші викладачі йдуть у ногу з часом та вдосконалюють свою фахову майстерність.
    «Щорічний огляд навчально-методичних видань педагогів – один із найважливіших заходів освітньої галузі ЛФКБАД. Участь у виставці є стимулом до професійного зростання та безперервного розвитку. І нині ми бачимо: навіть в умовах війни навчальний процес в нашому закладі не зупинився на якомусь рівні, а постійно рухається вперед тими сходинками майстерності викладачів, які дозволяють їм набагато ефективніше та сучасніше виховувати і навчати покоління, що підростає» ( Оксана Макогін, заступник директора з навчально-виховної роботи, Наталія Білокура, методист) 
#ЗФПО
#методична_робота
#виставка_огляд


















Немає коментарів:

Дописати коментар