ЖИТТЄВІ КРЕДО: "Не кажи світові про те, що ти хочеш зробити- покажи, як ти робиш“; "Любіть роботу, яку ви виконуєте, і тоді жодного дня у вас не буде робочого"

неділя, 1 вересня 2024 р.

У добру мирну путь, освітяни!

Розпочинається новий навчальний рік!
І як би ми не хотіли - період буде важким , адже живемо у воєнний час
Та все-таки День Першого вересня — це один із найважливіших свят для учнів, студентів та їхніх педагогів. Воно назавжди залишається в пам'яті кожної людини. Дехто асоціює його зі шкільними роками, комусь більше запам'ятались роки навчання в закладах вищої освіти, хтось знайшов у школі справжніх друзів, а хтось випустив не одне покоління досвідчених молодих людей
Дорогі колеги, студенти, учні та батьки
Щиро вітаю з Днем знань — святом мудрості, доброти і людяності. Сьогодні починається нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Бажаю всім школярам, студентам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Ми, педагоги, переконані: ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті! Нехай цьогорічний не зовсім радісний першовересень буде мирним, добрим і, незважаючи на події сьогодення, несе гарний настрій у кожен заклад освіти, кожну родину!
Зі святом!
У добру та мирну путь
Бережімо себе
Усе буде Україна!
Усе буде українська освіта!
Слава Україні!

Немає коментарів:

Дописати коментар