ЖИТТЄВІ КРЕДО: "Не кажи світові про те, що ти хочеш зробити- покажи, як ти робиш“; "Любіть роботу, яку ви виконуєте, і тоді жодного дня у вас не буде робочого"

середа, 10 липня 2024 р.

Підсумки методичної роботи за 2023-2024 н. р.

Якість методичної роботи в коледжі забезпечує взаємодія методичної ради, методичного кабінету та 7 циклових комісій коледжу.
У 2023-2024 н. р. методичний кабінет працював над проблемою «Упровадження сучасних інноваційних технологій як умова самовдосконалення й творчої самореалізації педагога». Протягом року було проведено 5 засідань методичної ради.
У 2023-2024 н. р. з згідно з перспективним планом ПК курси пройшли 76 педагогів (30 та 120 год). Педагогічні працівники підвищували кваліфікацію за різними формами і видами, проходили онлайн-навчання на базі ЛННЦПО, УМО НАПН, на освітніх проектах «На Урок», «ВСЕОСВІТА», Prometheus, EdEra тощо. Підсумки проходження КПК (сертифікати, свідоцтва) відображені в програмі Єдиної атестаційної системи.
Відповідно до перспективного плану атестації ЛФКБАД на 2022-2027 рр. цьогоріч у нашому закладі атестувалося 12 чоловік, атестацію яких згідно з Новим положенням здійснювала атестаційна комісія І рівня ЛФКБАД. Усі відповідають займаним посадам. 7 викладачам підтвердили вищу, 3 – присвоїли вищу, 2 – підтвердили звання, 2 – присвоїли звання, 1 – присвоїли другу.
Упродовж навчального року викладачі, що атестувалися, провели 2 відкритих заняття та 1 відкритий захід. Заняття проводились за чітко встановленим графіком, де визначено дисципліну, тему і мету. Конспекти занять оформлені відповідно до вимог Положення про відкритий захід та заняття, протоколи їх обговорення знаходяться в методичному кабінеті.
У 2023-2024 н.р. викладачі брали участь у Всеукраїнських науково-практичних конференціях:
ІІІ Науково-методична конференція «Інтенсифікація освітнього процесу на основі системного підходу та впровадження сучасних технологій навчання» (17.05.2024)
ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція в освіті: проблеми, тенденції та перспективи розвитку» (24.04.2024)
IV Всеукраїнська науково-практична конференція «Модернізація змісту професійної освіти в умовах євроінтеграції України 2024 (17.04.2024)
Всеукраїнська науково-практична конференція «МОВНО- HЛІТЕРАТУРОЗНАВЧИЙ КОНТЕКСТ У СУЧАСНОМУ ОСВІТНЬОМУ ПРОСТОРІ» (16.04.2024)

вівторок, 9 липня 2024 р.

Урочистості з нагоди вручення дипломів

9 липня 2024 року у нашому коледжі відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів
.
Сьогодні дипломи фахового молодшого бакалавра отримали випускники спеціальностей «Архітектура та містобудування», «Дизайн», «Будівництво та цивільна інженерія», «Геодезія та землеустрій».
Традиційно церемонію розпочали з виконання Державного Гімну та хвилини мовчання!
Зі словами привітань до випускників звернулись в. о. директора фахового коледжу Оксана Макогін, заступник директора з навчально-виховної роботи Іванна Костинюк, завідувачі відділень Світлана Ходачник та Оксана Стечишин.
Під час урочистостей наставники груп Юрій Чалий, Олена Городняк та Наталія Бокало привітали випускників із подоланням ще однієї сходинки в житті та побажали їм успішного майбутнього під мирним небом!
Від випускників Ірина Рибак та Анастасії Луцак також лунали слова любові та вдячності для адміністрації та викладацького колективу.
«Шановні випускники, бажаємо Вам знайти своє покликання в житті, зичимо творчого натхнення, наполегливості та успіхів у всіх Ваших добрих починаннях, здійснення всіх мрій і життєвих планів. Пам’ятайте: ми пишаємося Вами, Ви наша гордість, наше майбутнє! Ви та молодь, від якої залежить відбудова і процвітання нашої незламної країни»,- завершила захід в. о. директора Макогін Оксана.