ЖИТТЄВІ КРЕДО: "Не кажи світові про те, що ти хочеш зробити- покажи, як ти робиш“; "Любіть роботу, яку ви виконуєте, і тоді жодного дня у вас не буде робочого"

вівторок, 23 квітня 2024 р.

Інтегрований захід «На гостини до британської поезії»

У межах Міжнародного дня англійської мови викладачі циклової комісії гуманітарних дисциплін нашого коледжу провели інтегрований захід «На гостини до британської поезії»
Дата для святкування Міжнародного дня англійської мови обрана на честь відомого англійського поета Вільяма Шекспіра, твори якого входять до найцінніших взірців літературної спадщини світу. Шекспіра вважають одним із засновників літературної англійської мови.
На гостинах здобувачі освіти декламували сонети В. Шекспіра, вірші Р. Бернса, Р. Кіплінга, Д. Г. Байрона англійською  та їхні переклади українською . Вдало та майстерно інсценізували сценки з творів «Король Лір» та «Ромео і Джульєтта». Організатори також підготували цікаву вікторину «Відгадайте англійські крилаті вислови» , де всі охочі могли перекласти їх українською. На заході панувала доброзичлива атмосфера , а студенти та викладачі продемонстрували високий рівень підготовки.










Немає коментарів:

Дописати коментар