ЖИТТЄВІ КРЕДО: "Не кажи світові про те, що ти хочеш зробити- покажи, як ти робиш“; "Любіть роботу, яку ви виконуєте, і тоді жодного дня у вас не буде робочого"

четвер, 18 квітня 2024 р.

Науково-пошукова конференція на тему «Закони фізики в основі військової справи»

17.04.2024 р. в нашому коледжі відбулася студентська науково-пошукова конференція на тему «Закони фізики в основі військової справи» в межах обласного методичного об’єднання викладачів фізики ЗФПО. Організатори - викладачі фізики Думич Зінаїда та Ярема Василина.
З вітальним словом звернулася до гостей в. о. директора Оксана Макогін, ознайомила з методичною роботою закладу методист Наталія Білокура.
На конференції здобувачі освіти розкрили питання військової справи, яка тісно пов’язана з фізикою. Чому і як рухаються куля і снаряд, літак та дрон? Чому працює РЕБ? Чому відбувається віддача при пострілі? На всі ці та багато інших запитань відповість фізика. Щоб досконало оволодіти навичками роботи з військовою технікою, треба вивчити основні закони фізики, без урахування яких неможливе чітке і ефективне виконання військових задач. А також неможливо правильно і безпечно використовувати військову техніку, яка в свою чергу дає надзвичайно яскраві і переконливі приклади практичного застосування законів фізики. На завершення заходу голова методобʼєднання Оксана Врублевська подякувала всім за плідну роботу.
Учасників та керівників проєктів нагородили подяками та грамотами.





Немає коментарів:

Дописати коментар