ЖИТТЄВІ КРЕДО: "Не кажи світові про те, що ти хочеш зробити- покажи, як ти робиш“; "Любіть роботу, яку ви виконуєте, і тоді жодного дня у вас не буде робочого"

середа, 13 березня 2024 р.

Співпраця зі стейкхолдерами

11 березня 2024 р. в нашому коледжі відбулася зустріч здобувачів освіти 3-4 курсів усіх спеціальностей зі #стейкхолдерами ремонтно-будівельної компанії «КАPITEL», ТОВ «Бетонер» та компанії «Тайл»
.
Гості ознайомили студентів зі сучасними напрямами розвитку будівельної галузі. Здобувачі освіти ж мали змогу визначитися зі сферою своєї подальшої діяльності, познайомитися з майбутніми роботодавцями.
Студенти дізналися про специфіку та режим роботи, умови оплати праці, питання соціальної захищеності, професійного росту тощо. Також стейкхолдери розповіли про вимоги до потенційного працівника:
бажання працювати, самовдосконалення, дисциплінованість, відповідальність, комунікабельність, уміння працювати в команді та професіоналізм.
Протягом зустрічі розглянули можливість проведення екскурсійних занять, організації майстер-класів, проходження технологічної та переддипломної практики з подальшим працевлаштуванням випускників коледжу.
А результатом зустрічі стало підписання Договорів про співпрацю між нашим закладом та ремонтно-будівельною компанією «КАPITEL», а також ТзОВ «Тайл».
«Висловлюємо щиру вдячність стейкхолдерам за корисну й цікаву зустріч та сподіваємося на продовження плідної співпраці», - додала вкінці в. о. директора коледжу Оксана Макогін.

Немає коментарів:

Дописати коментар