ЖИТТЄВІ КРЕДО: "Не кажи світові про те, що ти хочеш зробити- покажи, як ти робиш“; "Любіть роботу, яку ви виконуєте, і тоді жодного дня у вас не буде робочого"

середа, 21 лютого 2024 р.

Круглий стіл на тему «Крим – це Україна. Пам’ятаємо, знаємо, віримо»

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 01.12.2023 р. № 1108 «Про затвердження плану заходів до Дня спротиву окупації Автономної Республіки Крим та м. Севастополя у 2024 році» сьогодні у нашому коледжі відбувся круглий стіл на тему «Крим – це Україна. Пам’ятаємо, знаємо, віримо».
Захід організували викладачка суспільних дисциплін Уляна Кулешина та здобувачі освіти групи АР-21 з метою вшанування мужності та героїзму громадян України, які проживають на тимчасово окупованій території — в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі і відстоюють територіальну цілісність України.
Учасники круглого столу здійнили подорож історичним минулим Криму. Розкрили питання про давні народи, які проживали у степах Північного Причорномор’я у Х-VІІ ст.до н.е, давньогрецькі колонії засновані у VII ст. до н.е на півострові.
Також провели паралелі з анексією Криму російською імперією у 1783 р. та з анексією півострова у 2014 році російською федерацією. Росфедерація втретє за історію анексувала Кримський півострів у лютому–березні 2014 р., використавши тактику гібридної війни. З початку окупації кримські татари розпочали спротив. Понад 40 років вони чекали повернення додому, вони не скорилися обставинам, вони не відмовились від Батьківщини, вони кожен день боролися … Вони продовжують боротися і нині…

Анексію Криму не визнала жодна демократична держава світу, гостро засуджує цивілізований світ. Але Крим – це Україна, ми це пам’ятаємо, знаємо і віримо, що зовсім скоро Крим буде звільнено від окупантів

Немає коментарів:

Дописати коментар