ЖИТТЄВІ КРЕДО: "Не кажи світові про те, що ти хочеш зробити- покажи, як ти робиш“; "Любіть роботу, яку ви виконуєте, і тоді жодного дня у вас не буде робочого"

понеділок, 12 лютого 2024 р.

День відкритих дверей 2024

День відкритих дверей – це не просто звична  подія, а й важливий крок для шкільних випускників. Адже основне завдання абітурієнтів - прийняти відповідальне та правильне рішення, від якого залежатиме їхнє майбутнє.

10 лютого 2024 р. колектив Львівський фаховий коледж будівництва, архітектури та дизайну радо відчинив двері для абітурієнтів, їхніх батьків та всіх охочих, аби познайомитися з нашим закладом фахової передвищої освіти. 
Зустріч розпочали із презентації, що чітко та  яскраво висвітлювала життя коледжу: його багату історію, розвиток, будні та дозвілля.
Зі вступним словом звернулася до гостей в. о. директора Оксана Макогін. Продовжила виступ заступник директора з навчально-виховної роботи Костинюк Іванна, яка розповіла про навчально-виховний процес. А далі кожну спеціальність представили заступник директора з навчально-виробничої роботи, голова циклової комісії будівельних дисциплін - Ірина Юсик, завідувач денного відділення - Світлана Ходачник, голова циклової комісії мистецьких дисциплін, голова профспілкогового комітету студентів - Юрій Чалий, голова циклової комісії геодезичних та економічних дисциплін Олег Біда та відповідальний секретар приймальної комісії  Оксана Стечишин. 
Далі дійство набуло формату «запитання-відповідь». Майбутні абітурієнти та їхні батьки дізнавалися про вступну кампанію 2024 р., підготовчі курси тощо. 
На завершення дня відкритих дверей відбулася екскурсію закладом.








Немає коментарів:

Дописати коментар