ЖИТТЄВІ КРЕДО: "Не кажи світові про те, що ти хочеш зробити- покажи, як ти робиш“; "Любіть роботу, яку ви виконуєте, і тоді жодного дня у вас не буде робочого"

пʼятниця, 20 жовтня 2023 р.

Методична нарада з питань нового Положення про атестацію педпрацівників

З метою підвищення обізнаності педагогічних працівників щодо Положення про атестацію у закладах фахової передвищої освіти Львівської області, 20 жовтня 2023р було проведено нараду з методистами ЗФПО Львівської області за участі Марʼяна КАЛИНА, заступника голови Львівської обласної профспілки працівників освіти і науки.
З вітальним словом до учасників заходу звернулися голова Ради директорів ЗФПО Львівської області Роман ДАДАК та в.о.директора Львівського фахового коледжу будівництва, архітектури та дизайну Оксана МАКОГІН.
Під час заходу було детально роз’яснено всі аспекти наказу МОН N805 від 09.09.2022 “Про затвердження Положення про атестацію педагогічних працівників”.
У відкритому спілкуванні учасники заходу спільно з головою обласного методичного обʼєднання завідувачів методичними кабінетами та методистів
Романою МИХАЙЛИШИН, обговорили основні аспекти застосування нового Положення про атестацію педагогічних працівників та підняли питання, що не чітко врегульовані документом. Серед них, зокрема – порядок проходження атестації за ініціативою педагога, поширення присвоєної кваліфікації на предмети, якими довантажили педпрацівника, до чергової атестації тощо.

Немає коментарів:

Дописати коментар